ARRANGEMENTEN

Amier Restaurant organiseert regelmatig arrangementen. Behalve op de feestdagen is er maandelijks oosterse avonden waarbij Duizend en één Nacht tot leven komt.
Amier restaurant biedt dieverse exclusieve arrangementen aan. Van buikdansshows met dinner tot een catering of lopend buffet. Ook voor bruiloften of feesten kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op zodat wij eventueel mee kunnen helpen uw speciale dag nog specialer te maken.

PRIVATE DINING

Mocht u een ruimte af willen huren (bijvoorbeeld voor een privé diner), dan hebben wij daar de perfecte locatie voor. Tot 20 personen hebben wij een aparte ruimte, die echt op de Libanese stijl is ingericht. Hier kunt u genieten van de Arabische sfeer van het restaurant. Ook voor groepen groter dan 20 personen hebben wij verschillende mogelijkheden. Mocht u hier interesse in hebben neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

CATERINGPROJECTEN

WIJ ZORGEN VOOR UW ONVERGETELIJK EVENEMENT!
Amier Restaurant verzorgt uiteenlopende cateringprojecten van 20 tot 500 personen. Van amuses en salades tot volledig verzorgde buffetten inclusief dessert. Als organisator is het prettig te weten dat alles tot in detail is geregeld. Toegesneden op uw situatie en op uw budget en altijd van hoge culinaire kwaliteit waarmee u als onberispelijk gastheer voor de dag kunt komen.
In familiekring maar ook in bedrijfsverband, gaat de liefde steeds vaker door de maag. Amier Restaurant speelt met diverse arrangementen op deze tendens in. Zorg voor budget en professionele cateringfaciliteiten maken elk evenement, van klein tot groot, al bij voorbaat geslaagd. Een persoonlijk advies en vanzelf sprekend een proef op de som bij Amier Restaurant zelf zijn altijd verhelderend. Maak een eigen keuze van de diverse menu-recepturen van de menukaart van Amier Restaurant om in elk geval uw feest culinaire gezien, succesvol te maken. Wij nodigen u dan graag uit om – liefst na een telefonische afspraak – uw wensen met ons te bespreken.

Aangeklede borrel. Vaak zijn er momenten dat u met vrienden, personeel of relaties bij een heuglijk moment wilt stilstaan. Zo’n samenzijn is natuurlijk niet compleet zonder Libanese hartige snacks en gerechten. U zult het met ons eens zijn dat de volgende suggestie bij iedereen in de smaak zal vallen. Onze klanten zijn onder andere Ambassades, Gemeenten, Ministeries.
Menukaart voor de catering
Op de verrassende kaart van Amier Restaurant spelen diverse menu’s een centrale rol. Mooie Libanese namen sieren dit culinair genot. De gerechten zijn veelal goed gekruid, en zeker niet te pittig. Natuurlijk heeft het menu van Amier Restaurant nog een tal van andere overheerlijke verrassingen in petto. Maak een eigen keuze van de diverse recepturen van Restaurant Amier om in elk geval uw feest culinaire gezien, succesvol te maken. Wij nodigen u dan graag uit om – liefst na een telefonische afspraak – uw wensen met ons te bespreken.